Store billeder på lærred

Køb store billeder på lærred, lærredstryk og lærredsbilleder online

Store billeder på lærred, lærredstryk og lærredsbilleder er fantastiske som vægdekoration i hjemmet. 

Det er muligt at finde dem i mange forskellige udgaver med varierende farver, motiver og størrelser. Hvad du vælger mellem alle kombinationsmulighederne afhænger af hvad du skal bruge det specifikke rum til samt hvad det er for en stemning du gerne vil skabe i rummet. Er det en tv-stue hvor du slapper af sammen med venner og familie? Er det dit hjemmekontor hvor der skal være en dynamisk og pulserende stemning? Eller måske et helt andet rum?

Og så gælder det ellers om at gå på jagt efter lige netop de størrelser, farvetoner og motiver der afspejler dine ønsker. Der er masser af steder hvor du kan købe billeder på lærred, både i det virkelige liv og online. Du kan besøge kunstnere i deres atelier og gallerier eller kigge forbi kunstmesser, hvor der er mulighed for at se billederne i virkeligheden. Og så kan du selvfølgeligt gribe fat i laptoppen, ipad'en eller mobilen og så søge online.

De bedste hjemmesider at købe billeder på lærred på

Hvis du ønsker at købe billeder på lærred eller canvas billeder online, så kan det være helt uoverskuelige med alle de kunstnere, kunstplatforme og andre der på websider sælger deres kunst.

Derfor får du her 2 tips til hjemmesider, hvor du kan købe flotte billeder på lærred med intense farver i moderne abstrakte designs. Kvaliteten ligger lang over hvad andre tilbyder. Lærredet lavet af 100% hør, farverne indeholder ægte farvepigmenter og blindramme er fremstillet af fyrretræ. Og priserner er rimelige:

Art by Lønfeldt - artbylonfeldt.dk

Webshop lærredstryk artbylonfeldt.dk
Store billeder på lærred i farverStore lærredsbillederStore lærredstryk
Art by Lønfeldt anvender de abstrakte malerier han skaber som grundlag for udvikling af designs der bliver anvendt i lærredsbilleder. Det kan både være hele maleriet en del af det eller en lille fraktion. Og ud fra det bliver designet bearbejdet med farver, belysning og skarphed i Photoshop indtil det er klart.

Motiverne er rent abstrakte med intense farver og masser af flotte detaljer. Det vigtigste for kunstneren bag er at skabe fantastiske motiver ved hjælp af farvernes spil og lysstyrke. Til at understøtte sammenhængskraften og tydeligtgøre designet, så bliver der tilføjet former og linjer i sorte og hvide farver. Ofte bliver de sorte og hvide farver brugt som baggrund til at skabe tydelige kontraster til de klare farver, for på den måde at forstærke dem.

Alle designs er kreeret af kunstner Michael Lønfeldt. Han har siden 2005 arbejdet med kunst og design i sin helt egen stil, hvor han har skabt et farverigt kunstunivers med fokus på transparente farver og en stor detaljerigdom.

Michael stiller store krav til de kunstmaterialer han bruger til sine lærredstryk, canvas billeder og lærredsbilleder. Det er nødvendigt for at kunne fremstille kunstværkerne med de rigtige farvestyrke og -klarhed. Farverne består primært rigtigt farvepigmenter. Lærredet er lavet af 100% hør for at få den rigtige lærredsstruktur. Blindrammelisterne er lavet af FSC-certificeret fingersamlet fyrretræ.

Du finder hjemmeside med Art by Lønfeldts lærredstryk her:
Art by Lønfeldt lærredstryk

Abstrakt Maleri - abstrakt-maleri.dk

Webshop lærredsbilleder abstrakt-maleri.dk
New York billeder på lærredStrand lærredsbilledeLærred med blomster
Abstrakt Maleri skaber moderne abstrakte designs, hvor der er i varierende grad bliver anvendt figurative elementer. Det går lige fra motiver med et rent abstrakt indhold hvor det kun er farver og former, til motiver med stærkt genkendeligt figurativt indhold fra den virkelige verden. Motiverne er taget ud fra scenarier i naturen med både blomsterbilleder og strandbillder. Abstrakt Maleri er især kendt for de farverige og storslåede storbymotiver fra New York. De viser storbyens hektiske og pulserende hverdag, set ud fra en moderne abstrakt blikvinkel.

De anvendte materialer er alle i den allerbedste kvalitet, hvilket sikrer billederne holder længe ude at falme i farverne eller bue i rammen. Blindramme er fremstillet af tysk fyrretræ med fingertapninger. Farverne har alle et højt indholdaf ægte farvepigmenter. Og et 100% solidt hørlærred giver den rigtige strukturerede overflade.

Her finder du Abstrakt Maleri's hjemmeside med lærredsbilleder, canvas billeder og lærredstryk:
Abstrakt Maleri lærredsbilleder

Store billeder på lærred, lærredstryk og lærredsbilleder

Store billeder på lærred, lærredstryk og lærredsbilleder er fantastiske at bruge i indretningen, hvor de har potentiale til at sætte tonen for stemningen i det rum de hænger.

Hvordan finder du det helt perfekte store billede? Det er en proces der består af tre trin.

For det første, så skal du have lagt et budget og en størrelse fast. Hvor meget vil du bruge på det? Hvor stort skal dit lærredstryk være? Prisen kommer meget an på 2 ting: Størrelsen og kvaliteten. Generelt gælder at jo større størrelsen og jo bedre kvaliteten er, jo dyrere er billedet på lærred også. 

De største standard-størrelser går op til omkring 100x180 cm. Og har du brug for et endnu større lærredsbillede, så er det muligt som specialbestilling. Jeg laver selv op til 140x350 cm i canvas billeder. Og så er der kvaliteten. Hvis det skal være et flot tryk med knivskarpe detaljer, og du gerne vil have en rigtig canvas-struktur i overfladen, hvor billedet ligner et maleri til forveksling, så koster det også ekstra.

Et lærredstryk i størrelse 100x150, som er trykt på glat polyesterlærred med en tynd 20 mm blindramme, skal du forvente at kunne få fra 1.000 dkk og opefter. Et lærredsbillede i størrelsen 100x150 cm, der er printet på et struktureret 100% hørlærred med en 40 mm høj blindramme, skal du forvente at kunne finde fra omkring 4.000 dkk.

For det andet, så skal du finde ud af, hvad det er for en stemning du gerne vil skabe med de store billeder. Og så få fastlagt hvad det betyder, for hvilke motiver og farver som passer ind i det. Skal det eksempelvis være en international atmosfære med et kosmopolitisk strejf? Eller en tidsløs abstrakt stil der spreder en glad og dynamisk stemning? Og hvilken betydning har det for relevante motiver og farver?

For det tredje så gælder det om at finde og købe netop den størrelse med det motiv, som du har brug for. Og her er Google din ven. Prøv at lave søgninger med en kombination af størrelser, materiale, motiver og farver. Eksempelvis: lærredsbillede - New York - 70x140 cm. Så kan du kigge billederne igennem og se om der dukker interessante emner op. Hvis der ikke kommer nogle relevante søgninger frem, så prøv at søge på motivet alene. Og når du så finder det rigtige motiv, så kan du eventuelt spørge, om det er muligt at få lavet i den størrelse du ønsker. 
Store billeder på lærredStore canvas billeder

Abstrakte canvas og lærreds billeder

Abstrakte canvas og lærreds billeder er flot kunst, der passer perfekt ind på væggenen i moderne hjem. De har en klassisk og tidsløs stil, som holder deres aktualitet mange år ud i fremtiden, og sikrer spændende kunst at gå på opdagelse i.
Abstrakte canvas billederAbstrakte lærreds billeder

Moderne farverige billeder

Moderne farverige billeder finder du mange forskellige steder, både online og i det virkelige liv. Og de fås samtidigt i mange varierende farver med forskellige størrelser. De giver dig derfor stor frihed i indretning og dekoration af dit hjem.
Farverige billederBilleder med farver

Billeder til væggen i stuen

Billeder til væggen i stuen er de perfekte dekorationsgenstande i boligindretningen, til at skabe dynamik og kontraster samt vække følelser.

Når du skal være kreativ og finde ud af hvad der skal op på væggene i dine stuer, så er der mange forskellige alternativer for vægdekoration at vælge imellem. Det kan være træskulpturer, jernskulpturer, væglysestager, vægklistermærker, kunstinstallationer, lamper, vægtæpper, spejle, opslagstavler, billedvægge eller billeder.

Den gruppe som tilbyder den største variation i udtrykket er billeder. På grund af utallige motiver, alle mulige farvekombinationer, og så lige de størrelse du har brug for.
Billeder til væggenBilleder til stuen

Billeder til køkkenet og soveværelset

Billeder til køkkenet og soveværelset kræver hver deres individuelle indretning alt efter den stemning du ønsker at skabe i det enkelte rum. I køkkenet er der ofte brug for lidt glade og varme farver, der bløder de hårde metalfarver og mørke farver på køkkenskabe og -låger op.
Billeder på lærred til køkkenetBilleder på lærred til soveværelset