Om malerier-til-salg.dk

Personen bag websiden malerier-til-salg.dk er mig Michael Lønfeldt. 

Jeg har mange års erfaring som kunstner og deler her ud af den viden jeg har samlet op igennem årene.

Som en billedkunstner med speciale i farverige, abstrakte værker, er det mit hovedområde at producere malerier, lærredstryk og kunstplakater. Jeg tilstræber at skabe kunst, der puster til nysgerrighed og motiverer seeren til at opdage nye nuancer hver gang de betragter det. Personlig vækst og kontinuerlig forfinelse af mine evner som kunstner er uundværlige for mig, hvilket er årsagen til, at jeg rutinemæssigt udfører øvelser for at forbedre min præstation inden for maleri, tegning, brug af farver og skabelse af motiver.

Jeg er konstant i gang med at udvikle mine tekniske færdigheder ved at eksperimentere med et bredt udvalg af farver, redskaber og materialer. Dette medfører en mærkbar variation i farver, temaer og udtryk i mine abstrakte kunstværker. Dog er min kunstneriske signatur synlig i min brug af maling, materialer og redskaber.

Når du køber et kunstværk fra mig, kan du være sikker på, at du får et produkt, der er omhyggeligt udarbejdet, hvor tema, farver, linjer og struktur sammenflettes for at skabe et helt unikt abstrakt maleri, der kan tilpasse dit hjem.

Jeg benytter en bred vifte af forskellige materialer i mine kunstværker, alle af fremragende kunstnerisk kvalitet for at sikre, at mine værker forbliver og fortsat vil se godt ud i mange år fremover - uanset om det er 50 eller 100 år.

Jeg foretrækker at arbejde med akrylmaling, da det er både udfordrende og spændende, særligt på grund af den hurtige tørretid, der kræver en hurtig arbejdsprocedure. Jeg benytter kun førsteklasses kunstnerfarver fra velrenommerede mærker som Golden Acrylics, Liquitex og Winson & Newton, og jeg undgår andre akrylmalingtyper på grund af deres subpar kvalitet.

De medier jeg blander i malingen, er alle særligt designet til maleri og stammer fra den velrespekterede kunstnermaterialeproducent Golden Acrylics. Mine lærreder er fremstillet i Italien med en kombination af bomuld og hør, hvilket sikrer en solid og fleksibel base for mine kunstværker.

Hvis du ønsker at høre mere om mig eller min kunst, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig.
Dansk kunstner Michael Lønfeldt
KontaktOm malerier-til-salg.dk